Tavaszi ajánlat csapatépítés, táborszervezés és csoportok 

A mindennapi munka, vagy a hobbi tevékenységek hatékonysága is növelhető például rendezvények lebonyolításával is. A csoportfoglalkozásokon (például workshopok és táborok alkalmával) a közösség építő és motiváló ereje is megfelelően érvényesül, természetesen az egyéni képességek fejlesztése mellett. Egy jó hangulatú csapatépítés a kollégák és a cég belső együttműködését segíti, akár partnertalálkozók, VIP találkozók és egyéb PR események pedig egy-egy cég külső partnereivel való személyes kapcsolatot erősítik. A befektetett energia minden esetben bőségesen megtérül.

Noszvaji 36 szobás szállodánk kiváló helyszíne számos rendezvénytípusnak. A Tündérkert Hotel könnyen megközelíthető, indoor programoknak világos rendezvénytermeink egyike adhat otthon, outdoor foglalkozás pedig az angolparkban valósítható meg. A természet közelsége, a Bükk hegység déli kapujában fekvő, festői dombokkal körülölelt falunk harmonikus környezetet kínál a résztvevők koncentrációjához. Híresen tiszta levegő, varázslatosan szép környezet, vibrálóan élő növényvilág és szíves vendéglátás köszönti a hozzánk látogatókat. Szobáink otthonos és praktikus kialakítása, frissítő Fürdőházunk garantálja a pihenést. A szabadidő lélekemelő eltöltéséhez számos lehetőséget kínálunk szállodán belül vagy a közvetlen környéken. Teljes körű szervezéssel és lebonyolítással, szakképzett munkatársakkal támogatjuk a sikeres rendezvénnyel járó presztízsnövelést.

Tavaszi ajánlat

 

Kóstolják meg noszvaji ételeinket! Ambrózia Bisztrónk ízletes ételeket, hagyományos és különleges fogásokat kínál a tartózkodásuk idejére. Bekészítések, kávészünetek, ebéd és vacsora szolgáltatásaink fix menüsorral vagy egyéni igények szerint is kialakíthatóak, valamint minden egyedi diéta, egyéb speciális kérés is rugalmasan megoldható.

Exclusive tavaszi ajánlat csomagunk tartalma:

  • Elhelyezés kényelmes, igény szerint egyágyas vagy kétágyas szobákban
  • Tágas, világos rendezvénytermünk használata (megállapodás szerint délelőtt, délután vagy akár egész nap)
  • A technikai felszerelés egy részét is grátisz biztosítjuk
  • Igény szerinti étkezések, kávészünetek, bekészítések Ambrózia bisztrónkban
  • Díjmentes parkolás és WIFI használat
  • A rendezvény után (igény szerint) frissítő Fürdőházunk használata
     

Ajánlatunkat egyedileg készítjük el Önnek, keresse kollégáinkat bizalommal!

Sárvári Krisztina: +36 30 633 6985 – sarvari.krisztina@wellnesshotel.hu

Tóth József: +36 30 539 7910 – sales@wellnesshotel.hu

Fónagy Orsolya: +36 30 347 2373 – sales3@wellnesshotel.hu