Tündérkert Hotel-szobák

Noszvajon a Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont 30 vintage stílusú szobájával a szálloda épületében, és 6 mini lakosztállyal pedig a kastély főépületében várja vendégeit. A 2016-ban elkészült szálloda szobáit a világos tónusok uralják. Lágy esésű, dúsan fodrozódó, halványkék, virágmintás függönyök és kelmék élénkítik a selymes vanília tónusú falakat, hófehér bútorokat, melyeket a natúr színek megjelenése finoman egészít ki. A koptatott hatású parketta mintája rendhagyó módon, a mennyezeten is folytatódik. A hangulatos berendezés és játékos megoldások, harmonikus pasztell árnyalatok a romantika és elegancia otthonosság miliőjét árasztják.

Tündérkert Hotel-szobák

A 36 szoba ablakain át árad be a kristály tiszta levegő, a hotelt körül ölelő botanikus kert, a 6 hektáros park, és az angolkert látványának tündéri szépsége a nyugalom varázsát árasztja minden felé.

A földszinten és az emeleten található Eco plus szobáink 2-2 helyiségből állnak és akár 4 -5 fő részére is kényelmet biztosítanak, 2 önálló fürdőszobával rendelkeznek. A 17 m2-es Eco kategóriájú szobáink a kényelmes franciaágyában páratlanul pihentető az alvás. 15 szobánkban a franciaágy mellett emeletes ágyak is részét képezik a berendezésnek, hiszen a hotel nem kizárólag a rendezvényekre érkező vendégeink, hanem a családok egyik kedvenc szállodája is. A kényelmes franciaágy mellett hófehér, kecses vonalvezetésű éjjeliszekrények vannak elhelyezve, az ágy támlájában pedig beépített olvasó lámpák teszik még hangulatosabbá az estéket. Minden földszinti szoba kertkapcsolattal és saját terasszal rendelkezik, ahol – a tavaszi és nyári reggeleken kiülve – egy kávé elfogyasztása varázslatos hangulatot kelt épp úgy, mint egy pohár nemes egri bor elkortyolgatása a dombok mögött lebukó naparanyló fényénél alkonyatkor, mely az emeleti szobák erkélyéről néhány perccel tovább élvezhető.

Tündérkert szobák

Szobatípusok

Eco szobák

Eco szobáinkat elsősorban 2 fő részére ajánljuk. Alapterületük 17 m2, mely optimális teret biztosít vendégeink számára. Szobáink ablakai kivétel nélkül a park és a botanikus kert irányába nyílnak így érdemes gyakran kinyitni és élvezni a páratlan frissességű levegőt. A kényelmet, egyedileg állítható klíma berendezés, hajszárító, televízió és internet csatlakozás is szolgálja. Szobáink kizárólag franciaágyas elrendezésben kérhetőek.  A Tündérkert Hotel 30 db Eco szobával rendelkezik, melyekből 6 db összenyitható, úgynevezett Eco plus szoba. Az enteriőr kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk, úgy a színek mind az alapanyagok tekintetében arra, hogy a természet harmóniájába belesimuljanak. Természetesség, üdeség és funkcionalitás. Ez a 3 tulajdonság foglalja össze legjobban szobáink stílusát.

Eco plus szobák

Eco plus szobáinkat, melyekből 6 db vendégeink egybenyitva 34 m2 akár apartmanként is használhatják. A dupla szobához 2 fürdőszoba is tartozik, és elrendezése 4-5 fő számára is kiváló és kényelmes pihenést biztosít. Egyes szobáink nagyszerű erdei panorámával rendelkeznek, míg más szobáink árnyasabbak hűsebb területen a természetes hűtés lehetőségével csábítanak, hiszen egyre nagyobb számban jelentkezik igény a légkondicionálás mellőzésére, a káros hatásai miatt. Mindegyik szobáról elmondható viszont, hogy a természettől karnyújtásnyira van. Eco plus szobáink terasza és minden egyéb berendezése azonos, mégsem tökéletesen egyforma a szálloda többi szobájával, hiszen igyekeztünk minden szobát, egy picit egyedivé tenni, mert a változatosság gyönyörködtet, és ezt vallják visszatérő vendégeink is.

VIP kislakosztály

6 VIP kislakosztályt alakítottunk ki kiemelt eleganciára vágyó vendégeink részére. VIP kislakosztályaink különlegessége, hogy a kastély főépületében helyezkednek el. Berendezésük bár hasonló stílusból merítkezik, mégis részleteiben különbözik egymástól. Ezek a szobáink nem számozást, hanem neveket kaptak, mégpedig a kastélymúzeumban található római istenekről neveztük el őket. Így könnyen lehet, hogy Ön éppen Venusz vagy Euterpe szobáját foglalja le, mely már önmagában is unikális élmény.

Szállodai szobák felszereltsége

 

Felszereltség a hálószobákban:

 • Franciaágyak és külön ágyak (emeletes)
 • Kényelmes matracok
 • Praktikus szekrényekben polcok, vállfák
 • Megfelelő számú konnektor a laptop és mobiltelefon töltéséhez
 • Légkondicionáló berendezés
 • Olvasólámpa az ágynál
 • TV
 • WIFI
 • Varrókészlet, cipőkanál

 

Felszereltség a fürdőszobákban:

 • Pipere tükör
 • Konnektor a tükör mellett is található – az elektromos higiénés készülékeihez
 • Beépített hajszárító
 • Pipere bekészítés (szappan, habfürdő, sampon, zuhanysapka)
 • Zuhany fülkés fürdőszobák
 • Toalett

 

Tündérkert Hotel - szobák