Tündérkert Hotel - Fürdőház

A fürdőház a Tündérkert Hotelben kellemes felfrissülést nyújt kedves vendégeinknek a forró nyári és a hűvös téli napokon egyaránt.

A hangulatos kis Fürdőházat úgy alakítottuk ki, hogy az épületet körül ölelő természettel harmóniát alkosson. A falak kékes és földszínű árnyalatú burkolatát az eredeti formában meghagytuk, hiszen a természet színeit tükrözi vissza, ám a csempelapokat elválasztó vonalakat különleges (óarany, bronz, ezüst) színűre festettük ezzel is emelve a víz csillogásának hatását.

A medence lágyan hullámzó, kék vize finom játékosságot alkot a falak erősebb kék tónusával. Körülötte natúr fából lépcsőzetes kialakítású pihenő padokon relaxálhatnak vendégeink, ahonnan kényelmesen és könnyen szemmel tarthatják a vízben lubickoló srácokat. A helyiség klímáját kedvelő zöld növények még több üdeséget csempésznek az apró fürdőház falai közé. Ha szívesen pihenne meg egy picivel csöndesebb helyen, akkor érdemes a medencetér alatt kialakított „nyugalom szigetén” eltölteni egy csepp időt, ahol kényelmes pihenő ágyakkal, halk relaxációs zenével és délelőttönként egy kis kosár szezonális gyümölccsel várjuk Önt. A nyugalom szigete mellett elhelyezkedő gőzkabin és infraszauna is lehetőséget nyújt a teljes testi, lelki feltöltődés kiteljesedésében, valamint aktívan hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez. Sport és gyógy-masszázs szolgáltatásunkat pedig mindenképp érdemes kipróbálni, ha tökéletes felüdülésre vágyik. Frissüljön fel Fürdőházunkban!