A Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont a noszvaji kastélyban kivételes, bankettspecialista rendezvényközpont.

 

Tündérkert HotelSzervezze céges rendezvényét a noszvaji Tündérkert Hotel és Rendezvényközpontban! A kis kastély és a hozzá kapcsolódó Tündérkert Hotel alig több mint egy órányira Budapesttől és mindössze 10 percre található Egertől az egyik legkedveltebb történelmi városunktól. A dúsan burjánzó 6 hektáros erdővel és botanikus kerttel körül ölelt szálloda és kastély, legendáival, különleges erdei kalandokkal, történelmi felfedezésekkel és a szálloda frissítő fürdőházával élmény teli programokat kínálnak, legyen szó csapatépítésről, tréningről vagy egyéb céges rendezvényekről.
A falu közepén, közvetlenül a  botanikus kerthez csatlakozva áll a copf stílusú kis kastély és szálloda. Már a település határában táblák jelzik, hogy az egész évben nyitva tartó kastély-múzeummal is büszkélkedő épület merre található a dombok között kanyargó úton.
A kastély késő-barokk épületét az 1770-es években Báró Szepessy Sámuel építtette. A külső falak és a botanikus kert a múlt századok romantikájába engednek bepillantást, amíg a vintage stílusban felújított hotelszobák, praktikusan felszerelt közösségi terek, az ergonomikus bútorokkal berendezett rendezvény termek mai világunk komfortját kínálják vendégeinknek.
A berendezés egyedi stílusát a faerezetes antik hatású padló indítja, melynek mintázata rendhagyó módon, a plafonon is folytatódik. A falak selymes vaníliát idéző színe finom összhangot alkot a fehér bútorokkal, és az üde virágos függönyökkel, könnyed, légies hatást kölcsönözve a szobáknak.

 

Válogassanak izgalmas, változatos csapatépítő program ajánlataink között!

 

Élvezzék a vadregényes helyszínt, tegyék próbára kalandvágyukat!

 

Tündérkert Hotel

Aknázzák ki a kastély és környékének egyedi adottságait, a titokzatos arborétumot, az egri borvidék és a történelmi város közelségét!
Fedezzék fel a dombokkal körül ölelt, tündérszép szép környéket, melynek 2016-ban nyílt, legújabb szállodája a táj szépségéről kapta a Tündérkert nevet! 
Maradjanak még egy napot,és próbálják ki a kastélyépületben exkluzív szobáinkat, melyből mindössze hatot alakítottunk ki a különlegességre vágyó vendégeink számára.
Engedjenek a magával ragadó a hangulat csábításának, és mi hosszabbítás esetén egyedi kedvezményt biztosítunk!
Térjenek vissza családjukkal, gyermekeikkel néhány pihentető, élmény teli napra!
Legyenek a törzsvendégeink és élvezzék kedvezményeinket, és gazdaságos családi csomagárainkat!

 

 

Rendezvénytermeink

 

A szálloda modern technikai eszközökkel felszerelt rendezvénytermei kiválóan megfelelnek esküvők, exkluzív fogadások és gálavacsorák, valamint üzleti tárgyalások, konferenciák, csapatépítő tréningek megrendezésére. A földszinten található 103 és 86 m2 méretű Almássy és Szepessy termeink hatalmas ablakokkal, természetes megvilágítással rendelkeznek, közvetlen kapcsolattal a szabadba, valamint mindkét terem megközelíthető a lobby-ból, mely bankettek, partik exkluzív helyszínéül is szolgál. A lobby-t és a kastélyt összekötő kristályos csillogású üvegfolyosó pazar látványt nyújt pihenő fotelekkel, melyekben érdemes néhány percre megpihenni  és magunkba szívni az áradó energiáját, hiszen ide becsempésztük a természet zöldjét, lágyan ívelő levelű, smaragd fényű növényekkel.
Az emeleten található 69 m2-es Vécsey terem felszereltsége azonos a földszinti termekével, előnye, hogy az emeleten kisebb átmenő forgalom szeparáltabbá teszi a rendezvény vendégek számára.
A Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont szíve a lobby, amely üveges homlokzatával és tetejével,varázslatos fénybe burkolja a helyiséget, és látni engedi a napsütést, a felhőket és a hópihéket épp úgy mint a tündérszép természet ezernyi színét, hangulatát.

Amit a tökéletes rendezvényhez mi biztosítunk:

 • Természetes megvilágítású rendezvénytermek
 • Ergonomikus bútorokkal berendezett termek
 • Szabályozható fűtés és hűtés a rendezvénytermekben
 • Díjmentes vezeték nélküli internet hozzáférés a rendezvénytermekben és a közösségi terekben
 • Ínycsiklandozó konyhai remekek, figyelmes kiszolgálás, kiváló egri borok
 • Segítség indoor- és outdoor programok szervezésében

 

Kedvenc helyszín vagyunk

Party helyszín vagyunk

A Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont specialitása minden olyan rendezvény, melyet különleges környezetben terveznek, legyen az klasszikus vagy rendhagyó esemény.
Profi szervezőcsapatunk nem ismer lehetetlent. Megvalósítjuk minden elképzelését,- sőt szívesen ajánlunk különlegességeket, tapasztalatainkból merítve – hogy az Ön nevéhez fűződjön a nagyszerű rendezvény emléke. Ha pedig visszatér hozzánk, egyedi árat alakítunk ki Önnek.
Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk, legyen az gála, bál, estély, fogadás, garden-party, bankett, családi rendezvény, koktél-party, esküvő, lánybúcsú vagy éppen farsangi bál.

Állunk rendelkezésére:

 • Rendezvényszervezéssel – tapasztalt, fiatal szervező csapatunkkal
 • Tündérszép külső és belső party helyszínnel – hogy a csoda ne csak 3 napig tartson
 • Dekoratőreinkkel – akik a kastélyt nem varázsolják el, csak a party helyszínt de azt olyanra, amilyenre csak szeretné
 • Vintage stílusú szobáinkkal a hotelben és romantikus szobáinkkal a kastélyban – hogy Önt is elvarázsoljuk
 • Fürdőházunkkal – ha medencés party-t vagy fürdőruha bemutatót szervez
 • Cateringgel – ha helyi, kézműves termékekből, vad ételekből, bio alapanyagokból készült különleges fogásokat tervez
 • Szivárvány színeiben pompázó lampionokkal a kerti fákon – ha garden party-ra készül
 • Hintóval – ha a kastély hercegnőjeként vagy hercegeként mondja ki a boldogító igent
 • Szabadtéri színpaddal – nem csak színművészeknek
 • Kertkapcsolatos szobákkal – ha ön is tagja noszvaji a tücsökzenekarért rajongók táborának
 • Táncparkettel – mert tánc nélkül nincsen bál

Tréning helyszín vagyunk

 • A Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont tökéletes helyszín, ha vállalati képzést, tréninget szervez.
 • Könnyen megközelíthető Eger és Budapest felől és bájos vidéki hangulata szinte varázsütésre elfeledteti a városi lüktetést a tréning résztvevőivel, így könnyebben koncentrálnak a képzésen elhangzó témára.
 • A természet közelsége nyugtató, relaxáló hatással van az emberekre, ebben az állapotban hatékonyabban mélyülnek el a tanultak.
 • 3 előadótermünk közül választhatja ki az Ön számára leginkább tetsző helyiséget.
 • Előadótermeink felszereltsége megfelel a vállalati tréningek technikai igényeinek.
 • Minden termünk légkondicionált és szabályozható fűtéssel és hűtéssel rendelkezik.
 • Térítésmentes, korlátlan internet kapcsolat biztosított
 • Tágas parkoló áll vendégeink rendelkezésére ingyen
 • Bőséges, helyi alapanyagokból készült büféreggelink biztosítja a megfelelő energia és vitamin szintet
 • A képzés szüneteiben a kastély angol parkja felfrissülést kínál
 • Fürdőházunk extra hosszú, éjszakai nyitva tartással éjjel is várja a tréning után lazítani kívánó vendégeinket
 • Express check in és late check out szolgáltatás
 • Business Club tagság, számos kedvezménnyel

Szállás

Noszvajon a Tündérkert Hotel és konferencia központ 30 vintage stílusú szobával a szálloda épületében, és 6 romantikus hangulatú szobával a kastélyban várja vendégeit. A 2016-ban elkészült szálloda szobáit a világos tónusok uralják. Lágy esésű, dúsan fodrozódó, virágmintás függönyök és kelmék élénkítik a selymes vanília tónusú falakat, hófehér bútorokat. A koptatott hatású parketta mintája rendhagyó módon, a mennyezeten is folytatódik. A barátságos berendezés és játékos megoldások, harmonikus pasztell árnyalatok a romantika és elegancia otthonosság miliőjét árasztják.

A 36 szoba ablakaiból lenyűgöző látványt nyújt az épületet körül ölelő botanikus kert, a 6 hektáros park, és az angolkert  látványa, melyek tündéri szépsége a nyugalom varázsát árasztja mindenütt.

A földszinten és az emeleten található konnekting szobáink 2-2 helyiségből állnak és 4 -5 fő részére is kényelmet biztosítanak.  A 17 m2-es Eco kategóriájú szobáink a kényelmes franciaágyában páratlanul pihentető az alvás. Minden földszinti szoba kertkapcsolattal és saját terasszal rendelkezik.

 

 

 

Online ügyintézés

ajánlatkérés

Üzenjen, kövessen minket a Facebook-on!