ZEN Spa szolgáltatások, egy távol-keleti spirituális világ a természet éltető energiájával

 

Hatalmas energiaforrás, melyet a természet közelisége, energiája, valamint a meditatív, japán wellness természetes anyagai és a ZEN távol-keleti hangulata ad.

A ZEN Spa meditatív, ezoterikus jellege a Távol-Kelet letisztult energikusságát tükrözi, szolgáltatásai pedig mind azt szolgálják, hogy Ön kipihenje a hétköznapokat és feltöltődjön természetes energiával.

A ZEN Spa úszómedence a kertre néző nagy ablakokon át télen-nyáron betörő napsugarakkal az úszást napfürdővé varázsolja. A ZEN Spa úszómedence olyan érzést nyújt, mintha egy különleges erődben úszna, melynek kősziklaszerű oldalairól vízesést formázva hullik alá a kellemes, sós, langyos úszó- és fürdővíz. A medence 20 méter hosszú, középen kiszélesedik.

Oxigén Hotel Family & Spa

Az úszómedence két partján lévő jakuzzik 2×10 személyes fürdőiben a meleg, 34–35 fokos víz nyugtató erejét élvezheti, miközben a ZEN Garden, a gyönyörű erdei táj tárul a szeme elé. A ZEN Spa elvei szerint Ön így élvezheti legjobban a természet energiáit. A jakuzzik az eredeti japán ONSEN (fürdő) világát idézik: valódi élménymedencék több funkciós masszázselemekkel.

A panorámás finn szauna a méregtelenítés nagyszerű élményét adja. Hatalmas üvegfelülete mögött ücsörögve a közel 100 fokos melegben Ön télen a havas, nyáron az éltető zöld tájat csodálhatja. Ez a szauna nem pusztán szauna, ez önmagában is egy ZEN Spa szaunaélmény. A hozzá tartozó merülőmedence jól egészíti ki a forró élményeket.

Szaunafelöntések és a szaunamesterek élményszerűen szórakoztató beszámolói teszik vonzóvá ezt az egészséges szokást. Bőrfrissítő és méregtelenítő hatású az infraszaunával egybeépített sókamra. Ebben a szaunában a sejtjeink megtisztulnak,megújulnak, a bőralatti rétegekből a méreganyagok sietve távoznak már 30 perc alatt. A meleg és a só együttes hatását szervezete szinte azonnal érzi. A keleti hangulatú Mushi-Buró gőzkabin a párás, forró méregtelenítő érzést szolgálja. Ez a gőzkabin egy valódi japán szauna, ahol „a földből” tör fel a gőz. Az aromakabin a ZEN Spa meditációs helyek egyike. Kellemesen hat az érzékeire, oldja a testi és a lelki gócokat. A 40–45 fokos hőmérséklet ideális a lazulással egybekötött gondolkodásra.

Oxigén Hotel Family & Spa

A ZEN Spa masszázsok nem csupán pihentetnek, lazítanak, hanem energetizáló hatásukkal gyógyítanak is. A ZEN Spa szolgáltatásainak élvezetei között kellemes érzés megpihenni a fényterápiával kombinált, melegített padokon és a Kneipp-kúrafülkében. Az egyik melegített padon a fényterápiát, a másikon a Kneipp-kúrát – hideg-meleg vizes váltó lábfürdőt – élvezhetik vendégeink.

A beauty kozmetika kezelései a kényelmet, az ellazulást és a szépséget szolgálják.