Szervezze céges rendezvényét a noszvaji Oxigén Hotel****superior-ba!

A különleges erdei kalandok, a városi túrák Egerben, és a ZEN spa spirituális wellness élményei gazdag programot kínálnak. A négyhektáros ősparkban, az erdő mélyén bújik meg az angol vidéki stílusban átalakított 50 szobás wellness- és tréninghotel.

Oxigén Hotel Family & Spa

Már a település határában lehet érezni a megújulást; és ez az egyediség és energia jellemzi az egész szállodát és környezetét. Az eredeti hotel épületet a Gallassy család építette több, mint száz éve. A külső falak, és az őspark sugallják a XX. századi romantikát, de a kényelmet a teljesen felújított szobák, a ZEN Spa különleges, spirituális világa és a közösségi terek biztosítják. A berendezés egyedi stílusát a faerezetes, rusztikus olasz bútorok, a háromdimenziós hatású olasz szőnyegek, a szobákban látványkandalló, és a fürdőszobák design-os márvány mosdói nyújtják. Magyarországon egyedülálló a 2000 négyzetméteres japánkertben épített japán ZEN Spa is, több tucat wellness szolgáltatásával.

Oxigén Hotel Family & Spa

A tréningprogramok minden esetben az Ön igényei szerint formálhatók, és mi számtalan tréning-ötlettel szolgálhatunk! Lapozzon tovább weboldalunkon, és nézze meg a kalandprogramokat, az egri élményeket, az extrém adrenalin csapatépítést és az indoor program-lehetőségeket! Kérjen egyedi ajánlatot, és mi nem csak egy kedvező árat, hanem – ha szeretné – csapatépítő ötleteket is adunk Önnek, hogy a tréning a lehető legjobb eredményekkel szolgáljon, és a legjobb hangulatban.