Ajánlat – csapatépítés, tréning, partnertalálkozó

A mindennapi munka hatékonysága növelhető például rendezvények lebonyolításával is. Egy jó hangulatú csapatépítő workshop a kollégák és a cég belső együttműködését segíti, partnertalálkozók, VIP találkozók és egyéb PR események pedig egy-egy cég külső partnereivel való személyes kapcsolatot erősítik. A befektetett energia minden esetben bőségesen megtérül.

Tavaszi ajánlat

 

Noszvaji 50 szobás wellness szállodánk kiváló helyszíne számos rendezvénytípusnak. A Bükk hegység déli kapujában fekvő, festői dombokkal körülölelt falunk harmonikus környezetet kínál a résztvevők feltöltődéséhez is. Híresen tiszta levegő, varázslatosan szép környezet, vibrálóan élő növényvilág és szíves vendéglátás köszönti a hozzánk látogatókat. Az Oxigén Hotel****superior könnyen megközelíthető, indoor programoknak világos rendezvénytermünk adhat otthon, outdoor foglalkozás pedig az ősfás parkban valósítható meg. A szabadidő hasznos eltöltéséhez is számos lehetőséget kínálunk szállodán belül vagy a közvetlen környéken. Szobáink elegáns, otthonos és praktikus kialakítása, Zen Spa wellness részlegünk garantálja a pihenést, és a szabadidő lélekemelő eltöltését.  Teljes körű szervezéssel és lebonyolítással, szakképzett munkatársakkal támogatjuk a sikeres rendezvénnyel járó presztízsnövelést.

Kóstolják meg noszvaji kézműves különlegességeinket! De la Motte éttermünk ízletes magyaros és nemzetközi ételeket, hagyományos és különleges fogásokat kínál a tartózkodásuk idejére. Bekészítések, kávészünetek, ebéd és vacsora szolgáltatásaink fix menüsorral vagy egyéni igények szerint is kialakíthatóak, valamint minden egyedi diéta, egyéb speciális kérés is rugalmasan megoldható.

Exclusive ajánlat csomagunk tartalma:

  • Elhelyezés kényelmes, igény szerint egyágyas vagy kétágyas szobákban
  • Tágas, világos rendezvénytermünk használata (megállapodás szerint délelőtt, délután vagy akár egész nap, akár szekciótermekre bontva)
  • A technikai felszerelés egy részét is grátisz biztosítjuk
    Igény szerinti étkezések, kávészünetek, bekészítések De la Motte éttermünkben
  • Díjmentes parkolás és WIFI használat
  • A rendezvény után Zen Spa wellness részlegünk használata (szaunáink és medencéink széles választékával) 

Ajánlatunkat egyedileg készítjük el Önnek, keresse kollégáinkat bizalommal!

Sárvári Krisztina: +36 30 633 6985 – sarvari.krisztina@wellnesshotel.hu

Tóth József: +36 30 539 7910 – sales@wellnesshotel.hu

Fónagy Orsolya: +36 30 347 2373 – sales3@wellnesshotel.hu

ajánlatkérés