Hotel Awards díjas csapatépítő specialista négy hektáros ősparkban, angol vidéki stílusban kialakított Oxigén Hotel 50 szobája várja vendégeit.

 

Üzleti rendezvények

A tökéletes üzleti rendezvényhelyszín vidéken

Oxigén Hotel - konferenciatermekAz üzleti rendezvények esetében is elengedhetetlen az elképzeléseinkhez és céljainkhoz mért tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása.
Csodálatos erdei kilátással, természetes megvilágítással rendelkező, különleges elhelyezkedésű wellness szállodánk a 21. század legmodernebb technikai eszközeivel, légkondicionált, elegáns és jól felszerelt rendezvénytermekkel kiváló üzleti rendezvényhelyszín vidéken, Noszvajon. A négyhektáros ősparkban angol vidéki stílusban kialakított szálloda 50 szobája várja rendezvényekre vendégeit. A wellness hotel Eger mellett, attól alig több mint 10 km-re helyezkedik el az erdő mélyén. Lehetőséget biztosítunk a teljes ház lefoglalására is rendezvények idején, ez kiváló alkalom dedikált tréningek és konferenciák megtartásához.

Rendezvény ajánlatkérés

 

Milyen rendezvényekhez javasoljuk szállodánkat?

Oxigén Hotel****Superior csapatépítő specialista

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken, a varázslatos Noszvajon

Íme néhány rendezvénytípus, melyeknél kiemelten javasoljuk a szállodánk által biztosított nagyszerű vidéki üzleti rendezvényhelyszínt.

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken – Csapatépítő tréning

A rejtélyes hangulatú erdei környezet, kalandparkunk, a közeli falvak, valamint a történelmi város, Eger közelsége számtalan lehetőséget biztosít kihívásokkal teli, kreatív és élményszámba menő csapatépítési programok megvalósításához.

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken – Konferencia

Angol vidéki kúriák hangulatát idéző elegáns hotelünk méltó helyszíne különböző konferenciáknak, ahol kiváló technikai felszereltséggel támogatjuk rendezvényeit.

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken – Továbbképzés

Természetes fényű rendezvénytermeink igény szerint egybenyithatóak, illetve hangszigetelten szeparálhatóak a létszám függvényében.

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken – Executive rendezvény

Rendkívüli igényességgel kialakított hotelünk kifejezetten alkalmas kislétszámú felsővezetői rendezvények, kihelyezett meetingek, tréningek lebonyolítására, távol a város zajától, festői környezetben. Luxus wellnes világunk is hozzájárul vidéki üzleti rendezvényhelyszínünk pompjához, hiszen a konferencia vagy a céges rendezvény vendégei számára kellemes pihenést és felfrissülést kínál a programokat követően. A ZEN Spa wellness elemek különleges élménnyel ajándékozzák meg testet és lelket egyaránt, így biztosítva új energiák áramlását és a tökéletes felfrissülés érzését.

 

pacsi meeting

 

Rendezvény ajánlatkérés

Csapatépítő tréning helyszín

Egy csapatépítő tréning vidéken összehozza a kollégákat

csapatépítő tréning helyszínEgy cég életét a szaktudás és felkészültség mellett óriási mértékben befolyásolja a kollégák közötti viszony is. Itt nem csupán a konfliktusok megoldásáról és az egymáshoz való alkalmazkodásról van szó, hanem az összetartozásról, a közös célokért való küzdelemről, a siker megünnepléséről.
Hiába a szorgalom, az akaraterő és a kitartás, mindez mit sem ér, ha a kollégák nem tudnak csapatként, egymásra barátként és társként tekintve dolgozni a projekteken és feladatokon. Gondoljunk csak bele! A napunk legnagyobb részét kollégáinkkal együtt töltjük, de a közeg mindig ugyan az, vagy közel azonos. Hogyan lehetséges így a fejlődés, az előrelépés, a csapatszellem kialakítása?

Rendezvény ajánlatkérés

 

A tökéletes csapatépítő tréning

Egy csapatépítő tréning sokkal több egy felesleges nyűgnél, amelyen a kollégák csupán kényszerből vesznek részt. A tökéletes csapatépítő program élményektől és kalandoktól színes, a résztvevőknek segít felfedezni önmagukat és csapattársaikat is. Egy egészen új oldalról mutatja meg azt, hogy közös erővel és összefogással mennyi mindenre képesek. Ráadásul olyan tapasztalatokkal gazdagodnak, amelyek megszerzése a munka közben lehetetlen!
A csapatépítő tréningben az a legnagyszerűbb, hogy minden kolléga egyenrangú. Mindenki kezdőként, a komfortzónából kilépve igyekszik a legjobbat kihozni magából. A program során a résztvevők rájönnek arra, hogyan legyenek egymás támaszai és segítői, fejlődik problémamegoldó készségük, kialakul, és erősödik a csapatszellem. Valami olyat kapnak, amiből bármilyen nehéz helyzetben erőt meríthetnek.

Csapatépítő tréning vidéken, Noszvajon

Mint minden rendezvénynél, a csapatépítő programnál is elengedhetetlen az igényeinknek megfelelő, legkiválóbb helyszín megtalálása. Noszvaj települése a Bükk lábánál fekszik, gyönyörű erdő ölelésében. A friss levegő, a vidék hangulata, a természet közelsége, valamint a községtől 10 km-re elhelyezkedő Eger megkoronázza az itt megrendezett csapatépítő program minden percét. Számos izgalmas, kalandokkal teli csapatépítő programmal várunk, amelyeken a kreativitásra, gyorsaságra és logikára egyaránt szükség van. Ennél azonban sokkal fontosabb a megfelelő kommunikáció kialakítása, a csapat összetartása!

Csapatépítő tréning vidéken – Rejtélyek a Tündérkert Hotelben

csapatépítés tündérkertDe la Motte ezredes, aki Mária Terézia szolgálatában állt, szerelmes levelet írt a báró Vécsey Annának. A levél sok-sok éven át a kastély falai között, ismeretlen helyen hevert, azonban végre valaki rátalált. Mint kiderült, sokkal több ez a mély érzelmek puszta leírásánál, hiszen hihetetlen titok lapul a sorok között. A szövevényes szálakat izgalmas részletek kísérik, a rejtély megoldása a csapatépítő program résztvevőinek feladata.
Nem ez azonban az egyetlen titok, ami a De la Motte-kastélyhoz köthető, hiszen története számos felfedezetlen részletet tartalmaz. A vidám, játékos tematikus csapatprogram során a résztvevőknek minden tudásukra, kreativitásukra, és tehetségükre szükségük lesz. Ez azonban még közel sem elegendő, összefogás nélkül ugyanis a rejtély örökké talány marad.

Csapatépítő tréning vidéken – Noszvaji lehetőségek 

A Bükk lábánál fekvő Noszvaj számos kiváló lehetőséget nyújt csapatépítő programokhoz és tréningekhez, amiket bűn lenne nem kihasználni.

Ha a noszvaji legendát szeretnétek megoldani, akkor bizony fel kell készülnötök az izgalmas kihívásokra, amikkel a titok felfedése közben találkozni fogtok. A történelmi csodák mellett játékos állomások várják a résztvevőket. Egy biztos, támaszkodnotok kell egymásra, különben a rejtély örök titok marad!

Ha inkább finom ételekkel és borral szeretnétek színesíteni a túrát, arra is van lehetőségetek a településen, miközben egy GPS segítségével igyekeztek megtalálni az eldugott ládát. A játék időre megy, sietni kell, ha ki akarjátok deríteni, hogy mi lapul a ládikóban.

Az ízek szerelmesei kulináris élményprogram során dolgozhatnak össze, és készíthetik el saját kezűleg együtt a különleges kézműves finomságokat. Itt csapatban, és egyénileg is sikereket érhettek el! Ráadásul mindez akár bográcsozás közben is lehetséges!

Ha egy kis sporttal is fűszereznétek a környék felfedezését, válasszátok a kulináris kerékpártúrát, amely során Noszvaj nevezetességeit, a varázslatos házikókat is megcsodálhatjátok, a finomabbnál finomabb ételeket és italokat pedig megkóstolhatjátok.

 

Egyéb csapatépítő programok

  • Csapatépítő és kalandprogramok: Nyomozzátok ki együtt a legnagyobb rejtélyeket, legyen részetek felejthetetlen kalandban, fedezzétek fel együtt a Bükk csodáit. Próbáljátok ki a bubifocit, vagy számháborúzzatok sötétedés után
  • Öko, karitatív, vagy természetközeli csapatépítő tréningek: Bújjatok el a rohanó világ elől, és kreatívkodjatok környezettudatosan, vagy tegyetek együtt közösen egy jó cél érdekében, segítsétek a rászoruló családokat, újítsatok fel játszóteret, hogy azt a gyermekek újra élvezhessék, készítsetek ajándékokat rászoruló gyermekek számára.
  • Színházasdi, ahol a csapatépítő óriási szórakozás is: Tematikus szerepjátékokkal, indoor interaktív színdarabbal és krimiprogramokkal is készülünk nektek, amelyeken minden kreativitásotokra és színészi képességetekre szükségetek lesz!
  • Városi kalandprogramok: Eger belvárosában, a város alatti pincerendszerben, valamint a várban is részt vehettek jobbnál jobb programokon, élménysétán és borkóstolón, ládakereső túrán, városi kalandprogramon, rejtélyek felfedezésén.
  • Ha adrenalinra vágytok: Ha unalmasak a szürke hétköznapok, a csapatépítő a legkiválóbb lehetőség arra, hogy egy kicsit felpörgessétek magatokat. Lőtéri kalandokkal, paintball-al, lézerharccal, extrém off-road élményekkel, éjszakai kalandtúrával, túlélő túrával, élménytréninggel, hőlégballonos sétarepüléssel is várunk titeket! Biztosan megtaláljátok azt, amit kerestek!
  • Benti, kreatív, önismereti, interaktív csapatépítő programok: Ha pedig a rohanó mindennapok után kikapcsolódásra és nyugalomra vágytok, akkor is találhattok számotokra megfelelő lehetőségeket. Nem csak játékos interaktív vetélkedőket, de élethű társasjátékot, megoldandó rejtélyeket, valamint az írásotokon keresztül saját magatok megismerését is biztosítjuk számotokra.

Online ügyintézés

ajánlatkérés

Üzenjen, kövessen minket a Facebook-on!

Itt vagyunk!