WELLNESS- élmények, kényeztetés, harmónia szünet nélkül

csodásan megújult wellness birodalmunkban

 

Antik római wellness élmények azoknak, akik a hagyományos wellnessnél izgalmasabb, különlegesebb élményekre vágynak. Felépítettük az ókori római wellness, gondtalan és egészséges világát! Élvezzék frissítő élményét tréningek, konferenciák után vagy reggel a programok kezdése előtt! Wellness birodalmunk (igény esetén) éjszaka is nyitva áll  a rendezvények résztvevői előtt!

Wellness - Duna Relax & Event Hotel

 

Kényeztető és frissítő szolgáltatások várják antik római wellness birodalmunk falai között!

 

 • Úszómedence 18 méter hosszú és 138 cm mély medencénk hőmérséklete állandóan kellemes 26 Celsius fokos, ami egyaránt kiváló úszáshoz és felfrissüléshez.
 • Pezsgőfürdő Vidám, csiklandozó buborékok gurulnak a langyos vízben, masszírozó vízsugarak lazítják el izmainkat, ami családi vagy baráti társaságban nem csak relaxáló hatású, de vidám része is a wellness napoknak.
 • Hidromasszázs, Gejzír A legfelső szinten 33 fokos a víz. Az uszoda középső szintjén lévő kis medencéjében a hidromasszázs és gejzír masszírozó hatását élvezhetik. A medence látvány és élményelemei automatikusan működnek, 3 perces időközönként.
 • Teabár A méregtelenítés akkor igazán hatékony, ha megfelelő mennyiségű folyadék bevitellel párosul. Válasszon gyógyfüveinkből, és készítsen gyógyteát. Fogyasszon belőle kedvére korlátozás nélkül.
 • Sudatorium = gőzfürdő A gőzfürdőt a hőmérséklet nagysága és a levegő páratartalmának mennyisége határolja el más fürdőktől. Megfelelő használat esetén a gőzfürdő hatékonyan oldja a stresszt, relaxál, felfrissít, javítja az általános fizikai és mentális közérzetet. Bár a gőzfürdőben alapvetően más körülmények uralkodnak, mint egy szaunában, ez is egy „izzasztókamra”, amelynek nemcsak nyugtató és revitalizáló hatása van, hanem az egészségünknek is jót tesz, és a bőrt is szebbé teszi. Leghatékonyabban 43-46 C fokon működik legalább 80-100%-os relatív páratartalom mellett. Amellett, hogy a gőzfürdőzés a megfelelő hőmérséklet és tartózkodási idő esetén nagyon élvezetes és relaxáló (már-már enyhén tudatmódosító hatású), az egészségünkre is nagyon kedvező hatást gyakorol. A gőz a téli hidegben gyakran előforduló légúti betegségek – torokfájás, köhögés, megfázás – kezelésére is kiválóan alkalmas, de a reumás panaszok is enyhíthetőek vele. A magas páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően a gőzfürdő az alábbi betegségek kezelésében is hatásos: tüdőasztma, hörghurut, felső légúti hurut, köhögés, rekedtség, torokfájás, idült (régóta tartó) reumatikus panaszok és ízületi fájdalmak, ízületi merevség. Emellett az alvászavarokkal küszködők számára is ajánlott, csökkenti az izomfeszültséget és természetesen a hirtelen hőmérséklet-változásokkal szembeni érzékenységet, vagyis megelőzhetjük vele a tavaszi, őszi megfázást is. A gőzfürdő egyik legnagyobb előnye a bőrre gyakorolt pozitív hatása, amelyet elsősorban a nők értékelnek nagyra.
 • Merülő medence Kizárólag zuhanyozást követően használjuk! Intenzív pórus és ér összehúzó hatása van, megfelelő hűtővíz mellett ~ 16-18 °C. Jótékony hatása: Értornára nyújt lehetőséget, érelmeszesedés ellen és megelőzésére kiváló! Az értornát a szaunában kitágult, a hideg víz hatására pedig hirtelen összehúzódó erek végzik. Egyéb információ: a hideg vízben nem szabad mozdulatlanul lebegnünk, kezünk, lábunk lassan mozogjon. A merülő medencében hamar le lehet hűlni, figyeljünk oda. Szaunázás előtt ismét zuhanyozzunk, lemosva magunkról a vegyileg kezelt vizet.
 • Finn szauna Képzett szauna mestereinkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál.
 • Ars cosmetica Szépségszalonunkban olyan arc és szépség és testkezeléseket végzünk, melyek nem csak kiegészíti, de megkoronázzák a wellness testre és lélekre gyakorolt jótékony hatását.
 • Pedikűr és manikűr A tökéletes megjelenés nélkülözhetetlen része a jól ápolt kéz és láb. Ezek a testrészeink fokozott hidratálást és ápolást igényelnek fürdőzést, strandolást követően és nyáron, de az év többi időszakában is. Szinte nincs is kiválóbb alkalom gyönyörűvé varázsolni kezeinket és lábainkat, mint a wellnessre szánt napok. Dőljön hátra kényelmesen és élvezze, amint szakképzett manikűrösünk / pedikűrösünk gyakorlott mozdulatokkal, néhány perc alatt bársonyosan puha bőrt és könnyed talpakat, fényes körmöket, „varázsol” Önnek.

Szabadtéri szolgáltatásaink:

 • kültéri medence élményfürdő-elemekkel
 • tengerpartszerűen mélyülő medencével
 • vízi bár
 • napozó-pavilonok
 • napozó-terasz