A csapatmunka nagy szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában.

 

Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében.

 

Ehhez járulnak hozzá a programok, a csapatépítő tréning.

 

Számos, különleges csapatépítő programot ajánlunk Önnek, melyeket igyekeztünk úgy összeállítani, hogy a helyszín adottságait kihasználva minél kreatívabb és érdekesebb kihívások elé állítsuk a résztvevőket, és maradandó élménnyel gazdagodjanak. A csapatépítés célja, hogy segítsen felfedezni, kifejleszteni és hasznosítani a munkatársak, alkalmazottak alvó, kihasználatlan képességeit, amelyek a továbbiakban segíteni fogják a csapatokat a rejtett lehetőségek feltárásában. A csapatépítő csoportmunka azokat a tulajdonságokat fejleszti, melyek elengedhetetlenek a sikeres üzleti vállalkozáshoz és kiegyensúlyozott életvitelhez:

 • önismeret
 • emberismeret
 • magabiztosság
 • optimizmus
 • felelősségvállalás
 • kockázatvállalás függetlenség
 • önzetlenség
 • teherbírás
 • tolerancia
 • empátia

Mire jó a csapatépítő tréning?

 

 • a vállalaton belüli szervezeti változásokra való felkészülésre
 • közösségi aktivitásra
 • problémák megoldási hatékonyságának növelésére
 • egységes cégkép kialakítására

ÉLMÉNYEK BOGRÁCSBAN – KALANDPROGRAM BOGRÁCSOZÁSSAL

A program időtartama: 4 óra, helyszíne: a szálloda kertjében

A kalandok rövidek, a csapatszellemet, a közös munkát hivatottak előtérbe helyezni. A szuper teljesítésért cserébe a csapatok megkapnak mindent, ami egy sikeres bográcsos elkészítéséhez szükséges: a receptet, az eszközöket, a főbb alapanyagokat,
kiegészítőket, fűszereket, így a főzés nyugodt szívvel indulhat el! A végén díjazással.

 

HIHETETLEN KÜLDETÉS – VALÓDI NYOMOZÁS

Időtartam: 2-3 óra, helyszín: a szálloda környerzetében

Csapatmunka, nyomozás, élmények. Egyedi helyszín, különleges környezet, nem hagyományos élethelyzet. A titokkzatos nyomozós program alatt minden résztvevő átélheti az izgalmakkal teli detektívek életét. A stresszel teli nyomozók életének azonban csak az izgalmas részletei kerülnek előtérbe a játék során. A csapattagoknak a lehető legügyesebben kell együtt dolgozniuk, annak érdekében, hogy minél több információhoz jussanak és a rejtélyt hibátlanul megoldják!

 

AZ ELLOPOTT KINCS NYOMÁBAN

A program időtartama: 2 óra, helyszíne: a szálloda környezete

Sejtelmes, izgalmas, megannyi titkot és kihívást rejtő varázslatos program. A játék célja az elveszett frigyláda titkának felkutatása. A trükkök és csapdák túlélésén felül a csapat együttes feladat megoldása, kreativitásuk kiaknázása, találékonyságuk előtérbe helyezése, a megfelelő kommunikáció használata, a vállalkozó szellem, valamint valódi és egyedülálló élmények átélése a cél. Felejthetetlen csapatprogram!

 

TITOK “ L IGHT” – KÖNNYED JÁTÉKOS CSAPATPROGRAM

A program időtartama: 1,5-2 óra, helyszíne: a szálloda környezete

Játékos csapatprogramunk célja a könnyed kikapcsolódás, közös élmények átélése és a jókedv. Garantált kalandok, különlegességek
várnak mindenkire. A játék igazi élménykavalkád. Játékos próbatételek, különleges járművek, aktivitások és mesés erdei próbatételek teszik izgalmassá a kalandot.

 

VETÉLKEDJ ! – JÁTÉKOK MINDEN MENNYISÉGBEN

Időtartam: 1,5-2 óra, helyszín: a szállodában és környezetében

A felejthetetlen világjáték ötletén felbuzdulva egy sokkal egyszerűbb, ám annál izgalmasabb csapatvetélkedőre invitáljuk a résztvevőket. A kilencvenes évek grandiózus játéka elevenedik meg, különleges játékokkal, izgalmakkal. A közös, felszabadult játék igazi versennyel párosul, ahol a cél nem csupán a győzelem, hanem az önfeledt kikapcsolódás és móka!

 

BUBIFOCI – A FOCI, MINT CSAPATJÁTÉK

Időtartam: 2-3 óra, helyszín: a szálloda környezetében

Hihetetlen közös élmény barátokkal, munkatársakkal, felejthetetlen csapatépítő program! A játékosok egy
felfújható “buborékban” játszanak, és csak a lábuk van szabadon térdtől lefelé. A szabályok ugyanazok, mint a fociban, annyi különbséggel, hogy nincsenek büntető lapok, a les fogalma ismeretlen és szabálytalankodni ér! Ritka szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa, hát még az, amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi.
8 bubiban játszanak egyszerre a játékosok, váltva egymást a rövid meccsek alatt.

 

EXTRÉM KALANDOK – CSAPATJÁTÉK

A program időtartama: 3 óra, helyszíne: a szálloda kertje

A kalandban határtalan élmények átélésére hivatottak a résztvevevők. A “FOLYÓ FELETT” a csapat közös koordinációja és kreatív
problémamegoldó képessége kerül előtérbe. A BUBIFOCI szabályai ugyanazok, mint a fociban, a változás csak annyi, hogy a játékosok egy műanyag, felfújható “buborékban” játszanak, és csak a lábuk van szabadon térdtől lefelé. Ritka szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa, hát még az, amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi. A KOMMANDÓ „LIGHT” során a játékosok különféle harci próbatételek során vethetik be tehetségüket, tudásukat, ügyességüket. Lézerharc (10 felszerelés), kódfejtés, rádiós irányítás, a fizikai erőnlét helyett a közös csapatmunka, a taktika és a furfangos észjárás az előnyös! Felejthetetlen program!

 

SZÁMHÁBORÚ – SÖTÉTEDÉS UTÁN

A program időtartam: 1 óra, helyszíne: a szálloda környezetében

A hagyományos játék különleges köntösben, izgalmas körülmények közt. A csapat több kisebb csopor tban, némi munícióval és
lámpákkal felfegyverkezve indul neki a sötét erdő rejtelmének. Különleges érzés, mikor a gyermekkori élmények előkerülnek a “háború” közben. Csapatmunka, közös játék, ajándékok, élmények.

 

ÖKO MÓKA – KÖRNYEZETTUDATOS KREATÍVKODÁS

A program időtartama: 1-2 óra, helyszíne: a szállodában

A csapatépítő program során nem csak a közös munka, az együttes gondolkodás varázsa elevenedik meg, hanem a környezettudatosság jegyében egy igazán izgalmas, kreatív és jópofa móka. A közös alkotás öröme, a csapatmunka együttes céllal zárul.
A játék derby, városépítés, divatbemutató köré építhető. Határt csak a fantázia szab!

 

SZÍNHÁZ AZ EGÉSZ VILÁG! – TEMATIKUS SZEREPJÁTÉK

A program időtartama: 1 – 2 óra, helyszíne: a szállodában

A résztvevők igazi színészekké lépnek elő, s valódi színház kel életre a játékos program során. Rövid interakció egy valódi színésszel, s
gyors belátás a színfalak mögé. Majd a játékosok kellékeket, különleges szavakat és szókapcsolatokat, szófordulatokat kapnak. A
szerepjátékok élethű színdarabokká kelnek, a szereposztás és felkészülés után jelmezekbe bújva kezdődik a rejtélyes és misztikus
mesevarázs.

 

MEGHÖKKENTŐ ESTÉK – INDOOR INTERAKTÍV SZÍNJÁTÉK

A program időtartama: 1-1,5 óra, helyszíne: a szállodában

Igazi színházi ínyenceknek! A népszerű „Beugró” című műsorhoz hasonlóan igazi interaktív színházi élményre invitáljuk a résztvevőket. A történetet a nézők írják, ám profi színészek adják elő. A fergeteges élvezeten túl igazi színészpalántákká léphetnek elő a kollégák, bemutatva kreativitásuk és ügyességük!

 

REJTÉLYES ÉJJEL COLUMBIÁBAN- INDOOR KRIMIPROGRAM

A program időtartama: 2 óra, helyszíne a szállodában

A nyomozós krimiprogramunk különleges élmény mindenki számára. A játékosok kisebb csopor tokban, asztaltársaságoknál helyet
foglalva egy interaktív színészi produkció keretein belül különleges csapatépítés részéseivé válnak.
Nagyon lényeges lesz a program alatt az emberismeret, a logika, a józan paraszti ész, a csapatmunka.

 

A MANÖKEN HALÁLA – A DIVATBEMUTATÓ ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

A program időtartama: 2-3 óra, helyszíne: a szállodában

Egy gyönyörű modell, sikeres karrier, szerelem, a tökéletes boldogság. A színészi előadással fűszerezett felvezetés akár még igaz történet is lehetne… ám a csapattagok hamar rájönnek, hogy egy interaktív, különleges színdarab részeseivé válnak pillanatok alatt.

 

HARC I ÉLMÉNYEK: LÉZERHARC

A program időtartama: 1,5-2 óra, helyszíne: a szálloda környezete

Ha kényelmesebb, fájdalommentes harc a cél, a lézerharc tökéletes választás. A játékosok különféle harci próbatételek során vethetik be tehetségüket, tudásukat, ügyességüket. A fizikai erőnlét helyett a közös csapatmunka, a taktika és a furfangos észjárás az előnyös!

 

KOCSMA CSATA – JÁTÉKOS INTERAKTÍV VETÉLKEDŐ

A program időtartama: 1,5-2 óra, helyszíne: a szállodában

A népszerű kocsma kvíz játék hagyományaira alapulva egy szenzációs vetélkedőt álmodtunk meg. Fergeteges szórakozás közepette a tudásra, tájékozottságra és a csapat közös munkájára fektetjük a hangsúlyt. Különleges, izgalmas, egyedülálló, valódi csapatprogram egy igazán interaktív vetélkedő keretein belül.

 

BORÚRA NEDŰ – KÓSTOLÓ ÉS VETÉLKEDŐ

A program időtartama: 1 óra, helyszíne: a szállodában

A program kellemes kóstolás és gyermeki játékok egyvelege. A bor-, pálinka-, whisky kóstoló köré izgalmas, tematikus játékokat,
ügyességi próbákat és szellemi feladatokat állítunk. Esti program „bemelegítéseként” ajánljuk szeretettel. A kóstolót a csapat igényei szerint alakítjuk!

 

KI A VALÓDI ÖRÖKÖ S ? – ÉLETHŰ TÁRSASJÁTÉK

A program időtartama: 2 óra, helyszíne: a szállodában

Rejtelmes, izgalmas, egyedülálló, valódi csapatjáték. Valaki óriási vagyont örökölt. De ki ?
A házi kedvenc, a jósnő, a kertész? A játék során nem csupán a szerencse dönt! Az élethű társasjáték játékbábjai maguk a csapattagok.
Hogy ki marad a végén, ki a valódi örökös? A taktikus játékosokon és a vicces gyilkosságokon múlik. Egyedülálló csapatprogram!

 

HAJNALIG TARTÓ MULATSÁG- A NYAKÉK REJTÉLYE

A program időtartama: 1 óra, helyszíne: a szállodában

Kiélesednek az érzékszerveink, előkerülnek a ritkábban használt érzéseink, gondolataink, amikor nem csupán az idő szorít bennünket. Precizitás, pontosság, koncentráció, a közös munka is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy időben megfejtsünk minden részletet. Élményteli, izgalmas, játékos program, felejthetetlen élménykavalkád. Amint a rejtély összeáll, az ajtó kitárul!

 

ÍRÁSUNK ÉS ÖNMAGUNK

A program időtartama: 2-4 óra, helyszíne: a szállodában

A jövő birtoklása emberi mivoltunk örökös vágya. Ám jelenünk tudatos alakításával valódi énünk ismeretével hatékonyan befolyásolhatjuk azt. Grafológusunk és asztrografológusunk önnön valónk mögé nézve segít előnyeink megerősítésében, gyengeségeink kezelésében.

 

WINE TRIP
LÁDAKERESŐ TÚRA GPS-SEL, BORRAL ÉS FINOMSÁGOKKAL A TELEPÜLÉSEN

A program időtartama: 2 óra, helyszíne: Ráckeve

Nem szükséges ám, hogy serpák legyenek a csapatban. A hagyományos geocaching programtól kissé eltérő, ám annál izgalmasabb feladatokban lesz része a játékosoknak. A gps-s tájékozódás mellett a társaságnak nagy hangsúlyt kell fektetnie a feladatok pontos megoldására, melyek a ládikókban várják őket. Nagy boldogság a csapat számára, ha épp bort találnak megoldandó játék helyett. A
hagyományos tájékozódás, az információk pontos követése és az irányok helyes és pontos használata segíti a csapattagokat a feladatok megoldásában. A cél minden ládikó felfedése! Tik-tak….a játék időre megy! Csapatformáló különleges, izgalmas játék, a
bizalom és a közös munka előtérbe helyezésével, finom borkóstolóval, házi édességekkel útközben.
Bátrabbaknak kerékpárral is teljesíthető.

 

A KALAND

A program időtartama: 3 óra, helyszíne: a szállodától 5 km-re

A cél a közös munkán és élményszerzésen felül a közös jókedv, a valódi és egyedülálló élmények átélése. A program a modern technikát és a hagyományos építkezési formát hivatott előtérbe helyezni, ám nem csupán az építés a cél. A „hozzávalókat” a résztvevők kalandos útjuk során gyűjtik össze. A természet és a mai modern technika csakis a segítésükre van, ám az együttes
feladat megoldás, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem nélkülözhetetlen!

 

KARITATÍV KALANDOK – JÓTÉKONYSÁGI CSAPATPROGRAM

A program időtartama: 2 óra – 1 nap, helyszíne: a projekt függvényében

Bizonyított tény, hogy a jótékonyság boldoggá tesz. Egyszerűen jó mindkét fél számára. Nem elfelejtendő, hogy a közösség építését egy teljesen új oldalról alakítja. Karitatív programjaink során a közös alkotás erejével igazán csodát hozunk létre: közösségi életterek fejlesztésén át a rászoruló családok, csoportok támogatása célunk. Játszótér felújítása, madárodúk-etetők készítése, hátrányos
helyzetű gyermekeknek ajándékok készítése.
Megindító élmény, örök emlék!

 

MISSION IMPOSSSIBLE – AKCIÓ A VÁROSBAN

Időtartam: 4 óra, helyszín: Ráckeve

Vérbeli csapatépítő program, ahol az akciókba és a nyomozásba beépített színészek és még Scully is beszáll. Izgalmas történet, közös
csapatmunka és városlátogatás is egyben, s jó esetben nem is “impossible” küldetés! A program egy Mission impossible – jellegű
nyomozós , akciókban, szervezésben, csapatmunkában bővelkedő krimijáték, ahol az adott, kideríteni való történetet a résztvevők ‘in
medias res’ ismerik meg.

 

KEVE TITKA – CSAPATÉPÍTŐ KUL-TÚRA RÁCKEVÉN

A program időtartama: 2-3 óra, helyszíne: Ráckeve

Ráckeve város sok izgalmat és mozgalmas múltat rejt. A felfedező kalandtúra során a csapatnak együttes erővel kell eljutnia a kijelölt helyekre, ám ez nem olyan egyszerű. Az izgalmakkal fűszerezett program során megismerik Ráckeve szépségeit, örök emlékeit és értékeit. A csapat egészére szükség van, mindenki kreativitása, ügyessége, találékonysága előtérbe kerül, közösen pedig meghódíthatják a várost. A hajómalom, a tűztorony különlegességeket rejt, de a csapat maga fedi fel igazán a titkokat.
A program során a csapattagok séta keretében néhány stratégiai információval ellátva, de önállóan találják meg a nevezetességeket, a jelentős helyszíneket. A kulturális tartalommal töltött játék során sok-sok móka és kacagás vár a társaságra.
Apró ajándék is előkerül, és végül nagy boldogság, ha mindenki rálel a titokra.

 

CITY CACHE – A VÁROSI GEOCACHING, LÁDAKERESŐ TÚRA RÁCKEVÉN

A program időtartama: 2 óra, helyszíne: Ráckeve

Különleges, izgalmas ládakereső túra Ráckevén. A játékos, vicces és kreativitást igénylő feladatokkal tűzdelt csapatprogram a város
legszebb részein át vezet bennünket. Különleges élménykavalkád a mai modern technika, a gps használatával.

 

LŐTÉRI KALANDOK

A program időtartama: 2 óra, helyszíne: a szállodától 20 km-re

Az agyaggalamb- és céllövészetet, fegyver- és helyismereti oktatás keretein belül éles lőfegyverek használatával élhetik át a
résztvevők. A vadászat duplacsövű skeet puskákkal, TOZ-8-as kispuskákkal és maroklőfegyverekkel lehetséges, ősmagyar harci eszközök használatával, igény szerint.
A puskapor illata izgalomba hoz!

 

HARC I ÉLMÉNYEK: PAINTBALL

A program időtartama: 1,5-2 óra, helyszíne: a szállodától 20 km-re

A valósághű szabadtéri harci játék egy laktanya rövid életét hivatott bemutatni. Ha a harci sebeinkkel való kérkedés fontos, a paintballt kell választanunk ! A játékokhoz teljes védőfelszerelést és biztonságos játékteret biztosítunk. Adrenalin növelő élmény!

 

HOLDKÓROSOK ÉJSZAKÁJA – ÉJSZAKAI KALANDTÚRA

A program időtartama: 1,5-2 óra, helyszíne: a szállodától 20 km-re

A program kifejezetten éjjeli baglyoknak szánt kalandtúra, akik nem riadnak vissza a sötét erdő rejtelmétől sem. A misztikus éjszaka
felejthetetlen kalandokat tartogat. Persze az sem árt, ha a társaság a helyes útvonalon halad. Izgalommal teli csapatprogram, a sötét
erdő szerelmeseinek!

 

A LEÍRHATATLAN INTUÍCIÓ – SÉTAREPÜLÉS AVAGY HŐLÉGBALLONOS ÉLMÉNYEK

A program időtartama: igény függvényében

Gondtalanul lebegni vagy suhanni a felhők felett – olyan érzés, mintha a nagyképernyős plazmatévén nézné az ember a tájat a messzi magasból. Az extrém sportok közül talán a repülés az, ami igazán meghatározója életünknek. Repülés hőlégballonnal, ultrakönnyű- és motoros gépekkel, függeszkedés ballonnal, leírhatatlan intuíció!
Élje át velünk!