logo-iaccAz International Association of Conference Centers (IACC) az egyetlen nemzetközi szakmai egyesület, amely kis és közepes méretű konferencia, képzési valamint meeting helyszíneket tömörít egy olyan szervezetbe, melynek szigorú szakmai követelményrendszerének betartásáért minden egyes tagja felel.

Az IACC rendszeresen ellenőrzi az átfogó globális kritériumok és szabványok alkalmazását a konferencia helyszíneken, olyan területeken, mint a tárgyalótermek felszereltsége, dizájn elemei, ergonómiai szempontjai, az ételek és italok választéka és minősége, szolgáltatásokkal kapcsolatos előírások, valamint a vendégszobák felszereltsége és enteriőre.

Válasszon konferencia helyszínt belföldön vagy akár külföldön, az IACC tagok garantált minőséget biztosítanak Önnek ahhoz, hogy rendezvényének sikerét, kifogástalan és professzionális helyszín is növelje.

A szervezetnek jelenleg 400 tagja van 21 országban: Európában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában.

Tájékozódjon az IACC weboldalán további részletekről, valamint az Ön tervezett rendezvényéhez legközelebb található helyszínekről. www.iaccmeetings.com