Ajánlat: csapatépítés, workshop, partnertalálkozó

A mindennapi munka hatékonysága növelhető például rendezvények lebonyolításával is. Egy jó hangulatú csapatépítés a kollégák és a cég belső együttműködését segíti, a tréningek-workshopok fejlesztő hatása mellett. Partnertalálkozók, VIP találkozók és egyéb PR események pedig egy-egy cég külső partnereivel való személyes kapcsolatot erősítik. A befektetett energia minden esetben bőségesen megtérül.

tavaszi ajánlat

Ráckevei 47 szobás felnőttbarát wellness szállodánk kiváló helyszíne szinte bármilyen rendezvénynek. A Duna Relax & Event Hotel könnyen megközelíthető, indoor programoknak világos rendezvénytermeink és szekciótermek adhatnak otthon, outdoor foglalkozások pedig a tágas kertben valósíthatóak meg. A szabadidő hasznos eltöltéséhez is számos lehetőséget kínálunk szállodán belül vagy a környéken. Elegáns, barátságos és praktikus szobáink, wellness részlegünk antik római stílusú kialakítása garantálja a pihenést, és a szabadidő lélekemelő eltöltését.  Teljes körű szervezéssel és lebonyolítással, szakképzett munkatársakkal támogatjuk a sikeres rendezvénnyel járó presztízsnövelést.

A vendéglátásban is otthon vagyunk! Kiskeve éttermünk ízletes magyar és nemzetközi ételeket, hagyományos és különleges fogásokat kínál a tartózkodásuk idejére. Bekészítések, kávészünetek, ebéd és vacsora szolgáltatásaink fix menüsorral vagy egyéni igények szerint is kialakíthatóak, valamint minden egyedi diéta, egyéb speciális kérés is rugalmasan megoldható.

Exclusive ajánlat csomagunk tartalma:

  • Elhelyezés kényelmes, igény szerint egyágyas vagy kétágyas szobákban
  • Egyik tágas, világos rendezvénytermünk használata (megállapodás szerint délelőtt, délután vagy akár egész nap, akár szekciótermekre bontva)
  • A technikai felszerelés egy részét is grátisz biztosítjuk
  • Igény szerinti étkezések, kávészünetek, bekészítések Kiskeve éttermünkben
  • Díjmentes parkolás és WIFI használat
  • A rendezvény után antik római stílusú wellness részlegünk használata (szaunáink és medencéink széles választékával)
     

Ajánlatunkat egyedileg készítjük el Önnek, keresse kollégáinkat bizalommal!

Sárvári Krisztina: +36 30 633 6985 – sarvari.krisztina@wellnesshotel.hu

Tóth József: +36 30 539 7910 – sales@wellnesshotel.hu

Fónagy Orsolya: +36 30 347 2373 – sales3@wellnesshotel.hu