Szállodánk nyitása óta fontos számunkra, hogy megmérettessük magunkat,
visszajelzést kapjunk díjak és minősítések formájában munkánk színvonaláról,
vendégeink megelégedettségéről.

 

Develor Aranycsillag díj

 

Duna Relax & Event Hotel Aranycsillag díj

 

Aranycsillag díjA Develor piacvezető tréning- és tanácsadó cégként több ügyet is felvállalt az elmúlt években annak érdekében, hogy a hazai képzések általános színvonala, szakmaisága javuljon, így az ezáltal létrejött érték mérhető és érezhető legyen.
A legtöbb tréninget vásárló vállalat több száz képviselője jelölte a díjra azokat a szállodákat, amelyek a legjobb feltételeket tudják biztosítani a vállalati tréningek, szakmai továbbképzések, csapatépítő programok számára. Szavazataik alapján az Aranycsillag Tréninghelyszín Díj elismerést négy szálloda kapta meg.

 

Travel Channel – Legszebb kis hotel 2015

 

Travel ChannelA Travel Channelen 2014. óta látható az „A lehetetlen szálloda” című műsor, amelyben Anthony Melchiorri vendéglátóipari szakember és csapata kis amerikai hoteleknek segít abban, hogy talpon maradjanak, illetve nyereségesebbek legyenek. Legyen szó az épület feltűnőbbé tételéről, a szobák csinosításáról, szervezeti átalakításokról vagy éppen egy szállodai tolvaj elcsípéséről, minden problémát megoldanak. Január 24-én a sorozat új évada indul el, ebből az alkalomból hirdette meg a televíziós csatorna a pályázatot hazai kis szállodák számára.
A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar hotelekre, népszerűsítse őket a nagyközönség körében.  A Travel Channel a Szeretlek Magyarország.hu oldallal együttműködve kereste 2015. legszebb kis hotelét, panzióját.

 

Az Év szállása – Szallas.hu

 

Év szállásaAz év szállása verseny Magyarország turisztikai kulcseseménye. Rangos szállodák mérettetnek meg ezen a versenyen. A Szallas.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál adja át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait.
A díj alapítóinak legfőbb célja, hogy a díj által elismerésre kerüljön a rengeteg kemény és összetett munka, ami egy szálláshely üzemeltetésével jár, illetve hangsúlyozni szeretnék a minőség fenntartásának és javításának fontosságát is Magyarországon.

 

CSR Hungary

 

CSR Hungary díjAz utóbbi évek alatt (2008-tól) presztízsértékű vált Vállalati Felelősség Díj a CSR Hungary Díj 2014-ban is a legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseket, termékeket, szolgáltatásokat, projekteket értékeli.
A 2008-ban nyilvánosan is megalapított Magyar Üzleti Felelősség Díja, egy hazai „alulról” jövő, önálló kezdeményezés eredménye, mely évente értékeli Magyarország legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseit, projektjeit, és menedzsmentrendszereit az üzleti szektorban. Összehangolva a helyi értékeket a nemzetközi szakmai igényekkel. Ma már a vállalati felelősség és a fenntarthatóság piaci értéket és versenyképességét növelő tényezővé vált.