Csapatépítő helyszín

Napjainkban egyre népszerűbbek kisebb és nagy cégek körében is, hogy a kollégák hatékonyabb és összehangoltabb munkavégzése érdekében összekovácsoló programként csapatépítő tréninget szerveznek. Az összes ilyen esemény egyik legfontosabb pontja – többi rendezvényhez hasonlóan – a megfelelő csapatépítő helyszín kiválasztása. Erre kínálunk tökéletes lehetőséget vidéki szállodáinkban, ahol megtalálhatja az elképzeléseinek legmegfelelőbb környezetet. Tréninget, csapatépítőt, továbbképzést vagy workshopot tervez? Nálunk megtalálja az elképzeléseire szabott megoldásokat!

Különleges csapatépítő helyszínek

Egy csapatépítő tréninget szívesen tartanak meg a munkahelyhez közel eső helyeken. Ám ha igazán hatékony csapatépítést tervezünk, érdemes egy vidéki csapatépítő helyszín gondolatával is eljátszani, hiszen egyedülálló lehetőség rejlik benne, hogy egy nyugodt, csendes környezetben szervezzenek közös programot. Ha szeretne kollégáival kiszakadni kis időre a mindennapok rohanásából, itt a remek alkalom, nagyszerű csapatépítő helyszíneink várják. Kollégáink segítenek kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet az elképzeléseik és a helyszín adottságai figyelembevételével.

Hol találhatja csapatépítő helyszíneinket?

Duna Relax & Event Hotel Ráckevén

A természet közelsége szempontjából lehet tökéletes helyszín a ráckevei négy csillagos Duna Relax & Event Hotel. Az egyik első magyarországi wellness-, és konferencia szállodaként egy különleges helyszínt biztosít a Kis-Duna partján. Több éves tapasztalatainkra alapozva garantáljuk az események sikeres megszervezését, és lebonyolítását. A ráckevei Duna-ág ráadásul azért is kiváló helyszín, mert szépségével, nyugalmával már a megérkezésnél is elvarázsolja a vendégeket. Az esemény végén vagy szüneteiben a Duna-parton sétálva, a bájos Ráckeve belvárosát felfedezve szellemük után testileg is felfrissülhetnek. Arról nem beszélve, hogy a szellemi táplálék után a vacsoránál a gasztronómiai élmények is garantáltak, hiszen szállodánkban a nemzetközi és a magyar konyha klasszikus fogásai mellett a régió különlegességeit is felkínáljuk. Rendezvénytermeink felszereltsége és elrendezése lehetővé teszi nagyobb társaságok elhelyezését, vagy pedig szekciótermeinkben kisebb létszámú csoportok is rugalmasan elhelyezhetők. Specialtásunk az executive meeting, a kis létszámú csoportokat nagy odafigyeléssel támogatjuk.

Duna Relax & Event Hotel****

Executive meeting extra figyelemmel

A noszvaji Oxigén Hotel**** Superior varázslatos erdei szálloda, a Bükk hegység déli kapujában, Egertől alig több mint 10 km-re található Noszvajon. A csodálatos természeti környezet és a friss levegő jótékony hatását élvezve építhetik a csapatszellemet. Szállodánk azért is lehet remek választás csapatépítő helyszínként Önnek és munkatársainak, hiszen a lenyűgöző és elegáns környezet mellett Eger városa is csupán néhány perc autóútra található tőlünk, így egyszerre testesíti meg önmagában a vidéki környezet és város által biztosított lehetőségeket. Ha szeretné, hogy csapatépítő helyszínén ne csak a négy fal között kelljen ülniük egész nap, hanem érdekes és élményteli csapatépítő programokban vennének részt, mindenképpen érdemes ellátogatniuk hozzánk az Oxigén Hotel**** Superiorba Noszvajra.

Számtalan izgalmas lehetőség közül választhat csapatépítő programjaink listájából, legyen az extrém, városi kalandozás kincskereséssel fűszerezve, de rossz idő esetén rengeteg kreatív, önismereti vagy interaktív csapatépítő program is várja önt és csapatát szállodánkban. Csak nálunk elérhetőek a noszvaji De la Motte kastélyban megrendezhető csapatépítő játékok, amelyeket ide kattintva érhet el.

Oxigén Hotel****Superior

Kisebb költségvetésű ünnepségek fesztelen környezetben

A Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont a noszvaji De la Motte kastély szomszédságában egyszerű, de nagyszerű helyszín táborok, alacsonyabb költségvetésű tréningek, egyszerű csapatépítő programok rendezéséhez. Hotelünk konyhája biztosítja az energia-utánpótlást az éhes résztvevőknek, Eco szobáink a nyugodt pihenés zálogai. Specialitásunk minden olyan klasszikus vagy rendhagyó rendezvény, melyet különleges környéken terveznek létrehozni. A 9,5 hektáros angolpark számtalan kalandra teremt lehetőséget, termeinkben pedig egyszerű környezetet biztosítunk a programjaik megvalósításához. Profi szervezőcsapatunk megvalósítja elképzeléseit,- sőt szívesen ajánlunk ötleteket, érdekességeket több éves élményeinkből merítve. Visszatérő vendégeinket természetesen egyedi ajánlatokkal és baráti üdvözlettel várjuk!

Tündérkert Hotel

A legmegfelelőbb helyszín kiválasztásában kérje kollégáink segítségét!