Csapatépítő helyszín

Napjainkban egyre népszerűbbek kisebb és nagy cégek körében is, hogy a kollégák hatékonyabb és összehangoltabb munkavégzése érdekében összekovácsoló programként csapatépítő tréninget szerveznek. Az összes ilyen esemény egyik legfontosabb pontja – többi rendezvényhez hasonlóan – a megfelelő csapatépítő helyszín kiválasztása. Erre kínálunk tökéletes lehetőséget vidéki szállodáinkban, ahol megtalálhatja az elképzeléseinek legmegfelelőbb környezetet. Tréninget, csapatépítőt, továbbképzést vagy workshopot tervez? Nálunk megtalálja az elképzeléseire szabott megoldásokat!

Különleges csapatépítő helyszínek

Egy csapatépítő tréninget szívesen tartanak meg a munkahelyhez közel eső helyeken. Ám ha igazán hatékony csapatépítést tervezünk, érdemes egy vidéki csapatépítő helyszín gondolatával is eljátszani, hiszen egyedülálló lehetőség rejlik benne, hogy egy nyugodt, csendes környezetben szervezzenek közös programot. Ha szeretne kollégáival kiszakadni kis időre a mindennapok rohanásából, itt a remek alkalom, nagyszerű csapatépítő helyszíneink várják. Kollégáink segítenek kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet az elképzeléseik és a helyszín adottságai figyelembevételével.

Hol találhatja csapatépítő helyszíneinket?

Fontos céges rendezvény? Ne bízza a véletlenre a helyszín kiválasztását!

Bizonyos események rendkívül fontosak egy vállalkozás életében. Ilyen lehet például egy konferencia, értekezlet, évértékelő vagy továbbképzés. Ezesetben szervezéskor nem lehet a véletlenre bízni a helyszín kiválasztását, hiszen egy igényes, rendezett környezetben megtartott céges rendezvény mindenképp pozitív hatással van a vállalkozás hírnevére. Ha Ön is fontos céges rendezvény szervezésével foglalkozik, és még nem talált igényes helyszínt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket!

Nálunk több olyan helyszín közül is válogathat, amik százszázalékban megfelelnek egy fontos céges rendezvény kritériumainak. Vendégei ízléses, barátságos és elegáns környezetbe érkezhetnek, ahol a vállalkozás programjain kívül kényeztető szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. A helyszínek jól megközelíthetőek, így a résztvevők könnyedén oda fognak találni a rendezvényre az ország bármely pontjáról.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését valamelyik helyszínnel kapcsolatban, és lefoglalná céges rendezvényéhez, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Duna Relax & Event Hotel****

Már most az ideális csapatépítő helyszínt keresi?

A különböző csapatépítők szezonja legfőképp a tavaszi és nyári időszakra esik, azonban a szervezést már jó pár hónappal előbb el kell kezdeni, hogy végül az esemény kezdésére minden a rendelkezésre álljon. Az első és legfontosabb ilyenkor, hogy a szervezők minél hamarabb megtalálják az ideális csapatépítő helyszínt. Amennyiben Ön még nem talált ezzel kapcsolatban megfelelő helyet, keressen bennünket, ugyanis mi tudjuk a megoldást!

Csapatépítő helyszíneink minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak, amik felmerülnek a vendégek részéről. A szálláshelyek igényesek, lenyűgöző környezetben találhatóak, természetesen lehetőség van izgalmas programokon részt venni, így még ebben is segítséget tudunk nyújtani a szervezéskor. Csapatépítő helyszíneinken minden résztvevő életre szóló élményeket szerezhet.

Ne feledje, a jól megszervezett esemény mindenképp pozitív hatást gyakorol a munkahelyi légkörre! Foglalja le már most a csapatépítő helyszínt, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Duna Relax & Event Hotel****

Miért érdemes 2020-at évindító tréninggel kezdeni?

Az év vége a lezárásokról, összegzésről szól, míg az év eleje az új kezdetről, az évre történő felkészülésről. Használja ki a lehetőséget az év első részében, és vegyen részt kollégáival egy évindító tréningen, hogy jól indítsák az esztendőt!

Egy évindító tréningeken való részvétel bőségesen megtérülő befektetés, amelynek segítségével sikeresen kezdhetik az Új évet. Ebben a pár napban mindenkinek alkalma van ismét visszarázódni fejben a munkába, az ünnepek után újra fókuszba hozni a feladatokat, régi és új vagy megújított célokat. Nyugodt és inspiráló környezetet nyújtunk minden évindító tréninghez, csupán azt kell eldöntenie, hogy a rendezvényhelyszínek közül melyik szimpatikus, illetve melyik felel meg az igényeinek! A koncentrált felkészülést már nálunk meg tudja kezdeni a kollégái körében és összeszedetten, célorientáltan foghatnak bele a kitűzött feladatok megvalósításába!

Az évindító tréningen idilli környezetben tud az egész csapat ismét összehangolt, fókuszált munkába fogni. Keressen minket bizalommal, indítsa az évet felkészüléssel!

Duna Relax & Event Hotel****

Kovácsolja össze csapatát rendezvényhelyszíneink egyikén: csapatépítő 2020-ban

Még nincsen vége az évnek, de sok mindenben már most érdemes előre gondolkodni és meghozni a 2020-as évre vonatkozó döntéseket. Hol legyen például a következő, esedékes csapatépítő? Manapság a csapatépítő nem csupán annyiból áll, hogy a kollégák beülnek egy pohár borra egy igényes helyre. Az esemény egyszerre élmény, tanulás és sikeres tréning is, ahol munkatársaink jól érzik magukat és egymás társaságában élnek át akár kalandos, izgalmas programokat.

A jövő évi csapatépítőt tervezze rendezvényhelyszíneink egyikére, és ajándékozza meg kollégáit egy igazán hangulatos helyszínen, idilli környezetben megtartott csapatépítővel! Három rendezvényhelyszínt is fel tudunk ajánlani, választhatnak vízparti vagy hegyvidéki környezet közül és lehetőség van különleges műsorok, ötletek megvalósítására is. Természetközeli helyszíneink biztosítják, hogy a résztvevők teljesen maguk mögött hagyják a várost, a munka világát és elmerüljenek a programokban gazdag pihenésben.

A három rendezvényhelyszínről többet megtudhat a honlapunkról, de ha kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken!

Duna Relax & Event Hotel****

Céges rendezvényhelyszínek biztosítása év végi eseményekhez is!

Közeleg a téli szezon, és vele együtt az ünnepek, mint amilyen a karácsony is. Számos céges rendezvényt tartanak ilyenkor, amiken a kollégák egymás társaságában tölthetnek időt munkaidőn kívül is, ahol a partnerek, az üzletfelek és ügyfelek találkozhatnak egymással. Mindenki együtt ünnepelhet, érezheti jól magát, szabadon beszélgethet, miközben finomakat eszik és jókat iszik.

Az olyan céges rendezvényekhez is, mint amilyen a céges karácsony, szilveszter vagy az évértékelő, évzáró rendezvény, szintén szükség van egy megfelelő céges rendezvényhelyszínre.

A céges rendezvényhelyszínek kiválasztása az első feladatok egyike, ami egyúttal a legfontosabb teendő is. Hiába ugyanis a ragyogó szervezés, a lenyűgöző catering, a kellemes programok, ha a céges rendezvényhelyszín nem megfelelő a célnak. Mindent el tud rontani, ha a helyszín nem elég nagy, túlságosan tágas, nem megfelelő a felszereltsége, stílusa, hangulata, ami rontja az egész eseménynek a sikerét is.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a soron következő, év végi, illetve ünnepi eseményhez keresi a tökéletes céges rendezvényhelyszínt! Minden ügyfelünknek igyekszünk az igényekhez és elvárásokhoz, illetve a rendezvény stílusához illő céges rendezvényhelyszínt ajánlani.

Az általunk képviselt helyszínek között található az Oxigén Hotel ****Superior, ami az exkluzív erdei szálloda kategóriában helyezhető el, és ami ráadásul környezettudatos szemlélettel is működik vagy pedig a Duna Relax és Event Hotel****, amely elegáns megjelenésével és profi szolgáltatásaival hódít, illetve a Tündérkert Hotel, ami egy egyszerűbb stílust képvisel, és ennek megfelelően klasszikus szolgáltatásokat kínál. Bármelyikben adottak a feltételek egy különleges eseményhez, már csak el kell döntenie, Önnek melyik tetszik.

Forduljon hozzánk bizalommal, velünk garantáltan megtalálja a legjobb céges rendezvényhelyszínt az év végén megrendezendő eseményekre is! Ha felkeltettük az érdeklődését, megadott elérhetőségeink egyikén tájékozódjon a részletekről!

Duna Relax & Event Hotel****

Duna Relax & Event Hotel Ráckevén

A természet közelsége szempontjából lehet tökéletes helyszín a ráckevei négy csillagos Duna Relax & Event Hotel. Az egyik első magyarországi wellness-, és konferencia szállodaként egy különleges helyszínt biztosít a Kis-Duna partján. Több éves tapasztalatainkra alapozva garantáljuk az események sikeres megszervezését, és lebonyolítását. A ráckevei Duna-ág ráadásul azért is kiváló helyszín, mert szépségével, nyugalmával már a megérkezésnél is elvarázsolja a vendégeket. Az esemény végén vagy szüneteiben a Duna-parton sétálva, a bájos Ráckeve belvárosát felfedezve szellemük után testileg is felfrissülhetnek. Arról nem beszélve, hogy a szellemi táplálék után a vacsoránál a gasztronómiai élmények is garantáltak, hiszen szállodánkban a nemzetközi és a magyar konyha klasszikus fogásai mellett a régió különlegességeit is felkínáljuk. Rendezvénytermeink felszereltsége és elrendezése lehetővé teszi nagyobb társaságok elhelyezését, vagy pedig szekciótermeinkben kisebb létszámú csoportok is rugalmasan elhelyezhetők. Specialtásunk az executive meeting, a kis létszámú csoportokat nagy odafigyeléssel támogatjuk.

Duna Relax & Event Hotel****

Executive meeting extra figyelemmel

A noszvaji Oxigén Hotel**** Superior varázslatos erdei szálloda, a Bükk hegység déli kapujában, Egertől alig több mint 10 km-re található Noszvajon. A csodálatos természeti környezet és a friss levegő jótékony hatását élvezve építhetik a csapatszellemet. Szállodánk azért is lehet remek választás csapatépítő helyszínként Önnek és munkatársainak, hiszen a lenyűgöző és elegáns környezet mellett Eger városa is csupán néhány perc autóútra található tőlünk, így egyszerre testesíti meg önmagában a vidéki környezet és város által biztosított lehetőségeket. Ha szeretné, hogy csapatépítő helyszínén ne csak a négy fal között kelljen ülniük egész nap, hanem érdekes és élményteli csapatépítő programokban vennének részt, mindenképpen érdemes ellátogatniuk hozzánk az Oxigén Hotel**** Superiorba Noszvajra.

Számtalan izgalmas lehetőség közül választhat csapatépítő programjaink listájából, legyen az extrém, városi kalandozás kincskereséssel fűszerezve, de rossz idő esetén rengeteg kreatív, önismereti vagy interaktív csapatépítő program is várja önt és csapatát szállodánkban. Csak nálunk elérhetőek a noszvaji De la Motte kastélyban megrendezhető csapatépítő játékok, amelyeket ide kattintva érhet el.

Oxigén Hotel****Superior

Kisebb költségvetésű ünnepségek fesztelen környezetben

A Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont a noszvaji De la Motte kastély szomszédságában egyszerű, de nagyszerű helyszín táborok, alacsonyabb költségvetésű tréningek, egyszerű csapatépítő programok rendezéséhez. Hotelünk konyhája biztosítja az energia-utánpótlást az éhes résztvevőknek, Eco szobáink a nyugodt pihenés zálogai. Specialitásunk minden olyan klasszikus vagy rendhagyó rendezvény, melyet különleges környéken terveznek létrehozni. A 9,5 hektáros angolpark számtalan kalandra teremt lehetőséget, termeinkben pedig egyszerű környezetet biztosítunk a programjaik megvalósításához. Profi szervezőcsapatunk megvalósítja elképzeléseit,- sőt szívesen ajánlunk ötleteket, érdekességeket több éves élményeinkből merítve. Visszatérő vendégeinket természetesen egyedi ajánlatokkal és baráti üdvözlettel várjuk!

Tündérkert Hotel

A legmegfelelőbb helyszín kiválasztásában kérje kollégáink segítségét!